Kontakt
 
 
 
 
 
 
 

El-Design er et grossist firma fra 1999, som tilbyder bredt sortiment af kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Fra firmaets domicil i landlige omgivelser distribueres mere end 1000 varenumre indenfor juleartikler og mere end 2000 varenumre inden-for hjemmets belysning ud til el-installatører, isenkræmmere, bygge-markeder, super-markeder, blomsterhandlere, bolighuse, stormaga-siner og gavebutikker i Danmark, samt på Grønland og Færøerne.

Med 1500 m2 lager i Danmark og mere end 10.000 m2 i Sverige er vi
i stand til at levere mere end 95% af artiklerne lige til de sidste dage
i julehandlen.

Vi samarbejder med Star Trading i Sverige, som også selv designer og udvikler en del af vores produkter. Størstedelen af produktionen finder dog sted på uafhængige fabrikker i Asien. Produkterne bliver solgt over hele verden, med Europa og især Skandinavien som det største marked.

At finde de rigtige trends og flotte design betyder alt, og vi samarbej-der derfor med flere hotte designere. Vi får også input fra flere forskel-lige sider, så vi kan følge og skabe de seneste trends indenfor indret-ning og belysning.

Vi kan også tilbyde kundetilpassede forpakninger, såvel som egne produkter. Uanset om kunden selv har en produktidé eller vi kommer med forslag, så tager vi hånd om udviklingen i alle steps, fra idé til prototype til færdigt produkt - pakket og klar til levering.

Og står du måske og har en idé til dit helt eget specielt pakkede display, så sig frem - vi tilpasser os dine ønsker og behov...